Preišči ta spletni dnevnik

Strani

L'OREAL INFALLIBLE 24H FRESH WEAR



Danes bomo govorili o L'oreal infallible 24h fresh wear. Odkar se je pojavil na tržišču je naredil celoten kaos, eni ga obožujejo, drugi ga pa sovražijo.

Puder je medium - full coverage, nanaša se zelo lepo z čopičem, prav tako pa tudi s spužvico (v tem primeru ima slabšo prekrivno moč), jaz osebno ga pa prvo razporedim po obrazu z čopičem potem ga pa s spužvico utapkam v obraz in ima mat končnico (ni pa zelo mat kot recimo catrice hd). Puder je dosti suh in osebam z bolj suho kožo ne vem če bi bil dober. 

Moja koža je zelo dehidrirana in prvo sem bila prepričana da mi ne bo všeč, ker je kot sem že povedala dosti "suh" in dosti mat puder, ampak ne zgleda ''cakey'' in drži mi cel dan brez problema. 

Na koncu dneva se malo svetim na t - zoni drugo je pa vse isto kot ko sem ga nanesla na obraz.
Nisem testirala odpornost na vodo, na znoj pa definitivno je, saj sem ga nosila na morju. Na oblačilih pušča malo sledi, tako da ne se objemat z njem. 😉   

Bi pa želela opozoriti na odtenke, res so katastrofa. Najsvetlejši odtenek je zelo temen 😏😳

Ocena: 9/10 
Ga bom kupila ponovno? Definitivno ja (razen v primeru, da mi bo koža resnično suha pozimi) 

Kakšne so vaše izkušnje s to tekočo podlago? Pa kako prenašate to spremembo vremena? Jaz priznam, da nikakor haha neka angina se me loteva in sem cela "nikakva" 😣😡


Share:

Objavite komentar

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes