Preišči ta spletni dnevnik

Strani

LJETNI FAVORITI



*hrvatska verzija na kraju*

Danes vam želim predstavit izdelke, ki so meni to leto top, eni od njih so že dlje časa moji "must have". Ful velik jih je in sem rabla eno extra torbo za njih.

1. KREMA S SPF-om ZA OBRAZ

To kremo od Afrodite mam že drugo leto zapored, res potrebujete malo količino za cel obraz in vrat. Moja ima spf 25 in jaz nisem opazla da mi maši pore. Tekstura ji je zelo mastna ampak se hitro vpije kar je plus.



2. KREMA S SPF-om ZA TELO

Konkretno ta je tut od Afrodite in to je nova linija. Ima spf 30 in je vodoodporna. Tekstura ji je srednje gosta se pa res ful hitro vpije, lahko se nanese tudi na mokro kožo. Jaz mam ful občutljiv hrbet in mi ni bla dost vlka zaščita tko da sem zgorela.




3. MARMELADA

Afroditine marmelade uporabljam že 3 leta in jih obožujem. Ta nova je ful manj mastna kot prejšne in nima spf-a (tista tropical ma spf 10), zelo hitro se vpije in vsebuje 99% naravnih sestavin. Če ste uporabljali prejšnje marmelade veste da se na soncu stopijo takoj, meni se ta ni stopila ko sem jo mela na plaži.

4. SPREJ ZA HITREJŠO POTEMNITEV 

To leto je Vedran kupil May Tan sprej za hitrejšo potemnitev. Praktično nam je za na plažo, ker je v spreju. Slike na May Tan Instagramu so res obetavne in valda sma mogla probat. To je naravno olje, ki se ful hitro vpije, koža ma pa po njem tak lep lesk. Z njem velik hitrej dobite barvo kot pa z marmelado, je pa meni po dekolteju naredil mozoljčke in neke rdeče fleke, zato sem ga uporabljala samo na nogah.


5. TONIK

Ta tonik diši nerealno, vsebuje kokosovo vodo in aloevero. Lahko se špricate s njem po telesu in obrazu, ful lepo osvežuje. Jaz ga nosim s seboj na plažo in se vsake tolk našpricam z njem. Uporabljam ga tudi pod makeup-om, včasih ga dam v hladilnik da je bolj osvežilen.


6. SUNSCREEN BODY BUTTER

Ne vem za vas ampak jaz poleti obožujem šljokice. To je moja babica kupila že lani, to je ubistvu body butter s spf-om 15 in šljokicami. To niso tiste vlke šljokice ampak se res sveti ful lepo sveti in izgleda ful naravno. 


7. BODY SPRAY

Ko že govorimo o šlokicah ta sprej je vse. Moj je še v stari embalaži, ker ga mam že 1 leto (bom dodala sliko novega pakiranja). Ta sprej vsebuje mal večje zlatne šljokice in izgleda čudovito na telesu. Jaz ga dajem na dekolte in roke.


 
Novo pakiranje


8. LOSION PO SONČANJU

Tega mam tut že 1 leto in je fenomenalen. Ima ful vodenasto teksturo in res ful osveži kožo po sončanju. Doma imam tut jogurt od Afrodite in mi je odličen ampak mi je prevlki za v kofer.


9. LOSION ZA TELO
To mi je favorit žiuljenja. To je je od Balee losion za telo, ki diši nerealno in to je prav poletni vonj. Ful se hitro vpije in ne pušča mastn film, ker jaz to poleti ne prenašam glih. Nažalost je limited edition in si morem nardit zalogo za zimo haha. 


10. CREAM ILLUMINATOR
Ta moj hajlajter je od Oriflame-a in je odličen. Na obrazu ma ful naravn glow čeprau mal barva vleče na roza, jaz ga vem nanest tut po celem obrazu in izgleda čudovito.


Kateri so vaši must have izdelki poleti?




Danas vam želim predstaviti proizvode koji su meni ove godine top, neki od njih su već duže vrijeme moji "must have". Ima ih jako puno i trebala sam uzet na more jednu extra torbu samo za njih.


1. KREMA SA SPF-om ZA LICE

Ovu kremu od Afrodite imam već drugu godinu za redom, potrebna je jakoo mala količina za cijelo lice i vrat. Ova moja ima spf 25 i ja nisam primijetila da mi začepljuje pore. Tekstura joj je jako masna ali se brzo upije što je plus. 



2. KREMA SA SPF-om ZA TIJELO 

Konkretno ova je isto od Afrodite i to je nova linija. Ima spf 30 i vodootporna je. Ima srednje gustu teksturu i jakoo se brzo upija, može se nanijeti i na mokru kožu. Moja koža na plećima je jako osjetljiva i nije mi bila dovoljno jer sam »izgorjela«


3. MARMELADA 

Koristim Afrodita marmelade već 3 godine i obožavam ih. Ova nova je manje masna od prethodnih i nema spf-a (ona tropical ima spf 10), jako se brzo upija i sadrži 99% prirodnih sastojaka. Ako ste već upotrebljavali marmelade znate da se na suncu rastope, meni se ova nije kad sam ju imala na plaži.


4. SPREJ ZA BRŽE TAMNJENJE

Ove godine je Vedran kupio May Tan sprej za brže tamnjenje. Praktično nam je za na plažu jer je u spreju i jer se neće rastopiti, kao marmelada. Slike na May Tan Instagramu su stvarno obećavajuće i normalno da smo i mi željeli to probati. To je prirodno ulje, jako se brzo upija a koža se po njemu tako lijepo sjaji. S njim jako brže dobijete boju nego s marmeladom, ali nažalost meni je na dekolteu napravio prištiće i neke crvene fleke, zato sam ga upotrebljavala samo na nogama.




5. TONIK 

Ovaj tonik miriši nestvarno, sadrži kokosovu vodu i aloeveru. Možete ga prskati po tijelu i licu i stvarno lijepo osvježava. Ja ga nosim sa sobom na plažu i svake toliko se našpricam s njim.  Upotrebljavam ga i prije šminkanja, znam ga i staviti u frižider jer je onda više osvježavajuć.


6. SUNSCREEN BODY BUTTER 

Ne znam za vas ali ja ljeti obožavam šljokice. Ovo je moja baka kupila već prošle godine, radi se o body butter-u koji ima spf 15 i šljokice u sebi. To nisu one krupne šljokice nego se baš lijepo prosijava i izgleda dosta prirodno. 



7. BODY SPRAY 

Kad smo već kod šljokica ovaj sprej je sve. Moj je još u starom pakiranju pošto ga imam već 1 godinu (stavit ću sliku novog pakiranja). Ovaj sprej sadrži malo veče zlatne šljokice i izgleda predivno na tijelu. Ja ga stavljam na dekolte i ruke. 



Novo pakiranje

8. LOSION PO SUNČANJU 

Ovaj imam već 1 godinu i fenomenalan je. Ima jako vodenastu teksturu i baš osvježi kožu poslije sunčanja. Doma imam i jogurt od Afrodite koje je odličan ali sam ponijela toliko stvari da ga nisam imala kam za dat. 



9. LOSION ZA TIJELO 

Ovo mi je favorit života. To je od Balee losion za tijelo koji ne stvarno miriši, baš je ljetni. Jako se brzo upije i isto ne ostavlja mastan film, jer ljeti ja to ne podnosim. Jedina mana mu je jer je limited edition što označi da trebam napraviti zalihe.





10. CREAM ILLUMINATOR

Ovaj moj je od Oriflame-a i odličan mi je, ima dosta prirodan sjaj iako vuče malo na roza, ja ga znam staviti i po cijelom licu i izgleda predivno. 


Koji su vaši must have proivodi? 

Share:

Objavite komentar

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes