Preišči ta spletni dnevnik

Strani

POLETNI MUST HAVE IZDELKI

Helou girls! 


Danes sem za vas pripravila objavo z poletnimi must have izdelki. Pred morjem sem priznam, da malo zavila v DM in kupila par stvari (nisem mogla iz svoje kože, ampak kot sem povedala v objavi kje smo se skupaj pakirale nisem pretiravala in porabila veliko denarja - samo osnovno). 

No pa začnimo...(bdw vse izdelke, razen enega dobiš v DM-u)

1. GARNIER 50SPF KREMA
To kremo sem kupila letos prvič. Ima zaščito 50, zelo lahke teksture je in vpije se res takoj v kožo. Nima tistega nadležega belega filma in to je men res všeč. 

Zraven sem uporabljala tudi Soraya spf50 kremico, ki je pa bolj gosta in vodoodporna ampak mi je po teksturi zaradi lahkote bolj všeč Garnier. 


2. GARNIER SPF5O KREMA ZA OBRAZ
To je njihova nova kremica in moja najljubša. Pisala sem vam objavo o zaščiti pred soncem in govorila od Balea kremi. No lahko se skrije pred to! Garnier je zelo lahke teksture, kot serum in vpije se v sekundi brez problema. Obvezno si jo kupite! Nobena krema ji ni niti do kolen! 


3. TATTOO CARE SPF KREMA 
Čeprav je faktor 35 jo js mažem zaradi nege. Je fajn, da ima spf ampak za sončanje je mičken premali. 
Vsi z tatuji si tole kupite, ker vam bo lepo negovalo tatu in kožo. 


4. GARNIER OLJE ZA HITREJŠO BARVO
Zmeri do zdej sem uporabljala marmelade za telo. Vsi vemo, da so dost lepljive in mičken nepraktične zaradi embalaže. Povsod po instagramu sem videvala to olje in sem se odločla ga probat. Super neguje kožo in ji da lep lesk. Barvo sem pa res dobila tut ful dobro od njega. Ampak obvezno dejte odspod spf 50. 
5. SUPER MRKVA OLIVAL 
Dejmo bit realni to sem kupila, ker ima šljokice hahah. Tudi je namenjeno hitrejši porjavitvi. Js sem ga nanašala na roke in dekolte, da sem se svetila. Da nežen lesk in izgleda ful lepo. Sama v dekolte in roke dobim ful težko barvo (najhitreje sem črna v noge), ampak mi je pa dal res lepo barvo morem priznat.

6. AFRODITA AFTER SUN
Souražim tist občutek po sončanju, koža je ful suha in dehidrirana. To leto sem kupila after sun v obliki kreme (predlani sem imela jogurt - tekstura je podobna, ampak mi je to bolj všeč). 
Izdelek nima vonja in se hitro vpije v kožo. Zeloooo hladi in ko rečem zelo to tut mislim - men je ratal mal mrzlo haha. 
Js to nanesem po tuširanju, ko sem direkt iz plaže (zvečer mažem neki druzga). Če vas sonce opeče je tole res top zaradi hladilnega učinka.
7. THE BODY SHOP JOGURT ZA TELO
Z mano je šel na morje tudi ta jogurt v katerega sem trenutno zaljubljena. Mažem ga vsak večer in koža mi je res super mehka. Popoln je za poletje, ker ima tudi on hladilen učinek ampak niti približno ne tako močn kot Afroditin - ta je ful nežen in prijeten. 
Vonj ima ful močen na kumarco, kasneje se pa vonj razvije v mentol. Mene sicer to ne moti in mi je fajn. 
Kožo zelo nahrani in se ful lepo sveti po njem.

8. CHICATELLA 
Kremica od kere ne grem stran od nje. Js jo uporabljam po britju in mi je super ker kožo res umiri. 
Je zelo goste teksture in rabi dlje da se vpije ampak mene to ne moti. 
Če imate dermatitis je to rešitev za vas! Poglejte si mnenja in slikce na njihovi strani.
7. INTIMNO OLJE
NIMAŠ GA ŠE? KAJ ČAKAŠ?!!! V poletnih mesecih ima veliko žensk težave z mehurjem zaradi mokrih kopalk. Tole olje je rešitev! 
Ne predstavljam si več življenja brez njega. Če vam od vseh izdelkov o katerih sem kdarkoli govorila in pisala morem priporočit sam enega je to ta! Vsaka ženska (in moški) to rabi!
Pa še neki, veste da njim Insta in fb ne dovoli oglaševanja, ker je to za njih preveč perverzno? Tiste, ki promovirajo OnlyFans s svojimi golimi slikami je pa okej? 
Tko, da če imate to olje povejte vsem prijateljicam za njega!
In evo to je to za danes. Če greste na morje se prosim pazite! 
Share:

Objavite komentar

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes