Preišči ta spletni dnevnik

Strani

TOP 10 DO 10€




Danes sem za Vas pripravila objavo v, kateri Vam bom predstavila moje top produkte do 10€. Morem priznati, da mi je bilo malo težko izbrati samo 10 stvari.

Danas imam za Vas objavu o proizvodima do 10€, koji su meni predobri zato je jako teško odabrati samo njih 10.


To je na tržišču novi korektor in je uspel zamenjat Liquid camouflage v moji kolekciji. Za aplikator ima pimpeto, kar je lahko zelo nerodno za vsak dan, po drugi strani je pa bolj higijensko. Ima popolno prekrivanje in matte končnico, z njem rabite biti zelo hitri saj se hitro suši. Ne istakne pore in ne poudari linij pod očmi.

Ovo je relativno novi proizvod koji je uspio zamijenit Liquid camouflage u mojoj kolekciji. Aplikator mu je u obliku pipete što je jako nezgodno za svaki dan, a zato je više higijenski. Ima punu prekrivnu moć i matt završetak, s njim morate biti brzi jer se brzo suši. Ne ističe pore i ne uvlači se u linije ispod oka.




To je korektor namenjen za prekrivanje nepravilnosti. Jaz ga uporabljam na aknah in kot primer za senčila. Ima polno prekrivanje in je zelo kremast, ne suši se hitro, kar pomeni da z njem ne rabite skrbeti da boste imeli "fleke" po obrazu. Predlagam Vam, da ga nanesete na nepravilnosti pred tekočo podlago saj tako lepše zgleda.

Ovaj korektor je za prekrivanje nepravilnost. Ja ga upotrebljavam na aknama i kao primer na očima. Ima puno prekrivnu moć i jako je kremast, ne suši se brzo što znači, da s njim ne trebate brinuti da čete imat "fleke" po licu. Moj savjet je, da ga stavite na nepravilnosti ispod pudera da ljepše izgleda.



*slika je iz interneta, ker je moj skoraj čisto porabljen*
*slika je iz interneta, jer je moj skoro prazan*
Morem priznati, da sem bila zelo skeptična ko sem kupila ta izdelek saj sem mislila, da ne bo pigmentiran in da se bo posušil zelo hitro. Zdaj sem pa nad njim navdušena. Pigmentacija je polna in z njim je zelo lahko za delat. Imam ga že par mescev in se niti malo ni posušil.

Moram priznati, da sam bila jako skeptična kad sam kupila ovaj proizvod jer sam mislila, da neće biti pigmentiran i da će se brzo osušiti, a sad sam oduševljena njime. Pigmentacija mu je potpuna i jako je lagan za rad, imam ga već par mjeseci i niti malo se nije osušio.


Sigurno ste že slišali o njem. To je najboljši highlighter, ki ga je možno kupiti pri nas. Jaz sem lansko leto prvo kupila odtenek Precious Petals, vendar mi je bil pretemen, ampak poleti na ramenih izgleda TOP. Odtenek Blossom glow je šampanjasto - roza barve, nima gliterja v sebi (kar je meni zelo pomembno), ne poudari teksure obraza. Če ne marate intezivne highlighter- je tega preskočite.

Sigurno ste već čuli za njega. To je najbolji highlighter koji je dostupan kod nas. Ja sam prošle godine kupila prvo nijansu Precious Petals ali mi je bio pretaman, na ramenima izgleda TOP. Nijansa Blossom glow je šampanjasto - pink boje, nema glitera (to je meni jako bitno) i ne ističe teksturu kože. Ako ne volite intenzivne highlighter-e ovog slobodno preskočite.





Če se ne motim je to nova kolekcija od Catrice. Highlighter je bele barve in se sveti na nežno zlato-šampanjasto. Daje res lep glow, ki izgleda sveže.

Ako se ne varam ovo je nova kolekcija od Catrice. Highlighter je bijele boje i svijetli na nježno zlatnu- šampanjastu boju. Daje stvarno jako lijep glow i izgleda jako svježe.



Še en zelo znan in hvaljen izdelek. Rimmel stay matte je eden najbolj znanih puderov za setiranje obraza. Obraz lepo ''zamatira'' in drži cel dan, ne istakne teksture in pore obraza. Odgovarjal bo vsem tipm kože, razen ekremno suhi.

Još jedan jako hvaljen proizvod. Rimmel stay matte je jedan najviše hvaljen puder za setiranje lica. Lice jako lijepo zamatira i drži cijeli dan, ne ističe teksture lica i pore. Odgovarat će svima, osim ekstremno suhi koži.




*slika je iz interneta, ker moj je skor čisto porabljen*
*slika je iz interneta, jer je moj skoro prazan*

Revolution paletke (novejše) so ene mojih najljubših palet, cena in kvaliteta jim je res ne verjetna. Kakšno leto nazaj so na tržišče dali Re-loaded paletke, ki imajo odlično pigmentacijo in zelo lepo se blendajo.

Revolution palete (nove) su meni najdraže, cijena i kvaliteta je top. Mislim da su prošle godine na tržište lansirali Re-loaded palete, pigmentacija je odlična i jako se lijepo blendaju. 




GOLDEN ROSE LIQUID MATTE LIPSTICK
O njih sem že pisala , tako da bom hitra. Zelo obstojne so in so odporne na hrano, pijačo in poljube. 😉

O njima sam već pisala zato ću biti brza. Jako su dugotrajne, otporne su na hranu, piće i poljupce. 😉




To je zelo lep pečen bronzer, ki ima malo leska v sebi. Lepo se da z njim delat in ne pušča fleke.

Ovo je predivan pečeni bronzer koji ima u sebi malo sjaja. Lijepo se da raditi sa njim i ne ostavlja fleke po licu.



Vsi vemo, da so Essence maskare ene najboljših in najbolj poceni. Katerokoli kupite Vam ne bo žal, odvisno je samo od tega kakšne maskare preferirate. Meni je tale ena najboljših, trepalnicam da lep volumen in jih ne zlepi.

Svi znamo, da su Essence maskare jedne od najboljih i najjeftinijih. Koju god da kupite neće vam biti žao, sve ovisi od toga kakve maskare volite. Meni je ova najbolja, mojim trepavicama daje jako lijep volumen i ne lijepi ih.

Kateri so Vaši najljubši izdelki do 10€?
Koji su Vaši najdraži proizvodi do 10€?
Share:

Objavite komentar

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes